Weboldal készítés az ország egész területén:

Jól megtervezett Weboldalmotor.

Nagyon sok múlik a weboldal rendszerének struktúráján. A SioPC nagy hangsúlyt fektet a weboldal készítés során a weboldal felépítésének megtervezésére már a kezdeti fázisban, a SioPC passzív weboldalt (html) és dinamikus weboldalt (Joomla rendszer alapú) honlapokat készít. Figyelembe veszi a felhasználás célját, SEO - Keresőoptimalizálás kritériumait, grafikai megjelenést, és a weboldal szerepét és a honlap szövegét.

Könnyen elsajátítható a weboldal kezelése.

Miután a weboldal készítés a végéhez ért, Önnek vagy munkatársának egy oktatásban kell részesülnie.
A SioPC által elkészített weboldal kezelése (szövegfeltöltés, képfeltötlés, apróbb változtatások), már 1-2 óra alatt elsajátíthatók! Amennyiben igényli, távoktatásban tartunk bemutatót rendszerünkről.

Bevételt termelő weboldal

Önnek nem szükséges órákon át küzdeni weboldal rendszerének karbantartásával, ezt elvégezzük mi Ön helyett. Bevételét tovább növelheti a hatékonyan, mert az oldal elkészültével mi beállítjuk az alap keresőoptimalizálási paramétereket, ezáltal a weboldalt könnyedén megtalálják a keresők robotjai.

Moduláris, egyszerűen bővíthető, változtatható bármikor

Több előregyártott komponensünk, modulunk várja, hogy megrendelje, mi telepítsük, és használja akár pár napon belül. Ezáltal ha a későbbiekben bármilyen változtatást vagy újítást kíván eszközölni a weboldalán, nagyon könnyen megoldható.

 

A weboldal készítés esetében kétféle módszert alkalmazhatsz: készíthetsz passzív vagy aktív weboldalt.

Passzív weboldal

A passzív weboldalaknál a tartalmat a weboldalakat felépítő (html) kód tartalmazza, és a böngészők alakítják át azt a felhasználó számára is élvezhetővé.

A dinamikus weboldalnál ezzel szemben a tartalom egy adatbázisban kerül tárolásra, és a szerveren futtatott programok ezekből az adatokból alakítják ki a böngésző számára a html weboldalt.

A passzív weboldal készítés előnye, hogy a weboldalak szerkesztő programokkal, viszonylag egyszerűen elkészíthetőek, éppúgy mint egy dokumentum. Passzív weboldal készítés estén viszonylag egyszerű eszközökkel is szép külső, jól átlátható honlap hozható létre, a webdesign kialakítása gyorsabb és költségkímélőbb. Nem kerül annyiba a tárhely bérlése sem, mert nincs szükség adatbázis használatára. Ha pár aloldalnál nincs többre szükséged, és a weblapod tartalma jó ideig nem változik, a weboldal készítéshez ezt érdemes választani.

Dinamikus weboldal

A dinamikus weboldal készítés előnye, hogy lehetővé teszik a különböző szempontok szerinti listák létrehozását, és kereséseket. A dinamikus weboldal készítés megoldható az interaktivitás, a látogatók regisztrálásával, és így olyan szövegtartalmakhoz férnek hozzá, amelyet a normál látogatók nem látnak. A legfontosabb azonban, hogy a dinamikus weboldal készítés lehetővé teszi a tartalomkezelő rendszer működtetését. Ilyenkor a weboldal bárki számára látható része főoldal mellett van egy belépési felület, amely csak jelszóval érhető el. Ide belépve a tartalomkezelő lehetőségeitől függően teljesen te tudod állítani a weboldalt, te hozod létre a szövegeket, te szerkesztheted azokat, te hozod létre a menürendszereket, te változtathatod a designt.

A egyik legismertebb tartalomkezelő rendszer a Joomla. Vannak olyanok, amelyek egy célra lettek kitalálva. De vannak összetettebb, több célra használható változatok is, mint a Joomla. A sokoldalúbb, jobban bővíthető szövegtartalomkezelők azonban nagyobb hozzáértést igényelnek.

Ma már a legegyszerűbb feladatok megoldására is Joomla rendszert érdemes használni, mert a céges honlapokon mindig felbukkan egy olyan funkció, amelyet passzív weboldalakon nehéz megoldani.

Kérje weboldal készítés és keresőoptimalizálás ingyenes árajánlatunkat!