Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás rövidítése: SEO = SEARCH ENGINE OPTIMIZATION
A keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalunkban található információk a keresőkben, a leggyorsabban jussanak el azokhoz az emberekhez, akik érdeklődnek az oldalunk témája iránt.
A gyorsaság szoros összefüggésben áll a keresőkben elért pozíciónkkal. Minél hamarabb találnak meg minket, annál hamarabb tudjuk információinkat közzétenni. Mivel egy-egy témát, szolgáltatást, terméket stb nem csak egy weboldal tulajdonos mutat be a világhálón létrejön egy természetes verseny aminek az a célja, hogy oldalunkat a lehető legjobb pozícióba juttassuk.

 

 

 

 Linképítés

A linképítés célja, hogy minél több minőségi külső hivatkozás mutasson weboldaladra. Ez egyrészt növeli az oldal PageRank értékét, másrészt közvetlenül a linkek által is növeli a látogatottságot. A keresők a releváns, megbízható és értékesnek számító weboldalak linkjét részesítik előnyben, így az automatikus regisztrálás linkgyűjtő oldalakra nem megfelelő megoldás.

A linképítés az a tevékenység, amivel eléred, hogy más honlapokon a te honlapodra mutató linkek szülessenek. A linképítés célja még az is, hogy a keresők jobban szeressék a honlapodat. Ennek általában nem sok köze van ahhoz, hogy a linkekről érkezik-e egyáltalán valós látogatói forgalom. A linképítés csak azért van, hogy linkek legyenek, amiket a kereső szeret és remélhetőleg ezért majd jobb helyre hoz.

 

 

 

 

AdWords marketing kezelése

A Google AdWords egy nagy erővel bíró eszköz az online marketingben. A segítségével elképesztően komplex, magasan targetált, alacsony költségű és magas konverziójú kampányokat futtathatsz.

A tapasztalataink alapján minden egyes Adwords szakértőkön megspórolt forint tízszeres veszteséget okoz a nem megfelelő beállítások okozta extra költségek, és a nem megfelelően beállított hirdetési stratégia miatt meg nem szerzett bevételek következtében.

Ezektől kíméljük meg a megrendelőinket.

 

 

 

 

FaceBook hirdetés

  • Van már FaceBook oldalad, de nem hoz vevőt?
  • Van FaceBook oldalad de nem szeretnéd kezelni a hirdetéseket?

Folyamatos online jelenléttel, célzott hirdetési kampányokkal biztosítjuk, hogy megrendelőidnek nagy százaléka a Facebookról érkezzen anélkül, hogy energiát fektetnél bele. Kész weboldalad megfelelő pozicionálása elengedhetetlen az oldal népszerűségének növelése érdekében. Vegye igénybe online marketing tanácsadásunkat, és mi segítünk használni Facebook oldaladat, hogy az a lehető legtöbb látogatót biztosítsa weboldalad számára.

 

 

 

 Számítógép javítás - Gondja van a számítógépével?

  • Nem indul el, lelassult, vírusos lett asztali számítógépe, vagy laptopja.
  • Számítógép, laptop újratelepítés, helyreállítás, karbantartás
  • Nem megy a levelezés.
  • Bármilyen jellegű hardver vagy szoftver hibát tapasztal a számítógép, laptop működésében.
  • Eszközök, laptop, okostelefon, tablet internetre csatlakoztatása, beállítása.
  • Esetleg vásárolt egy új asztali számítógépet, vagy laptopot és szeretné elkezdeni használni. A leggyakrabban igényelt szoftvereket feltelepítem Önnek. Vírusvédelemmel, tűzfallal és minden szükséges szoftverrel.