Egyedi, gyors logótervezés!

 

 Logó készítés

alap csomag

 Logó készítés

normál csomag

 Logó készítés

profi csomag

 

Kinek ajánljuk?

Kis cégeknek, és kisebb szolgáltatóknak. Költséghatékony és sokkal jobb megoldás „a photoshophoz értő, ügyes unokaöccs” által kreált emblémánál. Ami ráadásul sokszor használhatatlan és később mindenképpen szükséges lecserélni.

Azoknak, akik komolyan veszik a cégük megjelenését és jövőjét. Számukra a céglogó nem egy egyszerű tétel a bevásárló listán, sokkal inkább a siker egyik alapfeltétele, ezért nem éri meg kispórolni az imázsépítésből.

Nagy cégeknek, akiknak teljes profil szükséges a cégarculathoz. Komolyan veszik a cégük megjelenését és jövőjét. Számukra a céglogó a siker egyik alapfeltétele, ezért nem éri meg kispórolni az imázsépítésből.

Egyedi logó koncepciók száma

3

5

 8

Módosítási körök száma

1

3

5

RGB színtér

van

van

van

CMYK színtér

 -

van

van

Fekete-fehér logó változat

 -

 van

 van

Névjegykártya terv

 -

 van

 van

Bélyegző terv

 -

 -

 van

Levélpapír terv

-

 -

 van

Boríték terv

-

 -

 van

72 dpi bitmap

-

 van

 van

300 dpi bitmap

van

van

van

Vektor formátum

van

van

van

Anyagleadás on-line

van

van

 van

Anyagleadás adathordozón

 -

 van

 van

A logó elkészítési ideje

max. 7 nap

10 nap

14 nap

Opcionális S.O.S. gyorsasági felár

+ 50% felár

 + 50% felár

+ 50% felár 

 

20.000 Ft + Áfa

 35.000Ft + Áfa

100.000Ft + Áfa

 

Egyedi logó koncepciók száma:

 • Az érvényes megrendelést követően egyedi logó koncepciókat kapsz kézhez. Ezekből a koncepciókból választhatod ki a legmegfelelőbb logó tervet.

Módosítási körök száma:

 • Az egyedi koncepciókból kiválasztott logó tervet akár több körön keresztül módosítjuk és finomítjuk az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Ön jelzi, hogy milyen módosításokat kér és mi a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük és elküldjük Önnek a módosított logó grafikai tervét. Önnek több körön keresztül van lehetősége arra, hogy a logóját addig finomítsuk amíg minden szempontból nem lessz tökéletes.

RGB színtér:

 • RGB színtér egy additív színmodell a színes megjelenítésre. Amikor elkészült az Ön logója, akkor RGB színtérben is megkapja az általunk jelzett formátumokban. RGB színteret elsősorban a monitorok és az elektronikus kijelzők használnak. RGB színtérben az alábbi file formátumokban kapja meg logóját: *.jpg, *.png, *.pdf

CMYK színtér:

 • A szabványos négyszín nyomtatás során használt alapszínek a cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK). Elsősorban négyszínnyomással készülő nyomdai termékekhez szükséges a CMYK színtérben történő megjelenítés. A színrebontott (színreszabott) file is többnyire a négy nyomdai alapszínt (CMYK) tartalmazza. CMYK színtérben az alábbi file formátumokban kapja meg logóját: *.jpg, *.png, *.pdf

Fekete-fehér logó változat:

 • Gyakran előfordulhat, hogy a logóját nem lehet színesben megjeleníteni. Pl. fekete-fehér nyomatok esetében vagy más cég arculatához illeszkedve stb.
  Elkészítjük logójának a fekete-fehér változat, hogy az Ön logója ilyenkor is a lehető legjobban mutasson. Fontos megjegyeznünk, hogy ez nem egyszerűen csak színinformációkkal csökkentett logó változat, hanem egy grafikailag átrajzolt változatot jelent.
  Fekete-fehér változatban az alábbi file formátumokban kapja meg logóját: *.jpg, *.psd, *.png, *.tif, *.ai, *.cdr, *.eps, *.pdf

Névjegykártya terv:

 • Logóján kívül névjegykártyáját is megtervezzük. Igényesen megtervezett egyedi névjegykártyával fog rendelkezni.

Bélyegző terv:

 • A céges bélyegző sem maradhat logó nélkül. A Red csomag megrendelői részére bélyegző tervet készítünk.

Levélpapír terv:

 • Az üzleti levelezés fontos része a fejléces levélpapír. Ezt a feladatot sem kell másra bíznia, mert a Red csomag tartalmazza a levélpapír terveket is.

Boríték terv:

 • A levélpapírhoz boríték is jár. Megtervezzük emblémás borítékját, így már a levél kézhezvételekor találkozik üzleti partnere az Ön cégének arculatával.

72 dpi bitmap:

 • 72 dpi felbontásban is biztosítjuk a bitmap formátumú file-okat. Elsősorban webes megjelenésnél előnyös ez a felbontás. Az általunk biztosított 72 dpi felbontású file formátumok: *.jpg, *.png, *.gif

300 dpi bitmap:

 • 300 dpi felbontásban is biztosítjuk a bitmap formátumú file-okat. Elsősorban nyomdai anyagok készítéséhez és kivitelezéséhez ajánlott a 300 dpi felbontás. Az általunk biztosított 300 dpi felbontású file formátumok: *.jpg, *.psd, *.png,

Vektor formátum:

 • Olyan mennyiség, melynek nagysága mellett iránya is van. A vektor irányított szakasz. A vektoros formátum nagy előnye a bitmap formátummal szemben, hogy szinte korlátlanul nagyítható minőségromlás nélkül. Az általunk biztosított vektoros formátumok: *.ai, *.cdr, *.eps, *.pdf. Megjegyzés: A legtöbb vektoros formátum bittérképes állományt is tartalmazhat.

Anyagleadás on-line:

 • Az elkészült anyagokat e-mailben kapja meg. Ez a leggyorsabb módja, hogy Ön hozzájusson a megrendelt csomag tartalmához.

Anyagleadás adathordozón:

 • Az elkészült anyagokat optikai adathordozón (CD/DVD) is eljuttatjuk Önnek.

Opcionális S.O.S. gyorsasági felár:

 • Amennyiben rendkívül gyorsan szüksége van a Red logó csomag tartalmára, úgy 50% gyorsasági felár ellenében 36 órán belül elküldjük a terveket.

 

SioPC a hatályos áfa törvények szerint alanyi adómentes, jelenleg nem számít fel áfát értékesítéseire, ám amennyiben ez bármilyen okból megváltozna, megrendelő egyidejű tájékoztatása mellett az áfa felszámítása nem vitatható.